Reklámdekorációk

Legyen bármilyen ötlet, elképzelés.

A reklámdekoráció a legközlékenyebb, leghatékonyabb marketing és kereskedelmi eszköz a nyomtatott médiában. Legyen szó plakátról, molinóról, irányító-tábláról, roll-up-ról, kínáló pultról, belógató tábláról, biztonságikapu dekor,standy, járműdekoráció, strandzászló, x-banner, megállító tábla, display-ek, mágnestáblák, világító táblák,  vagy bármiről amivel színesebbé szeretné tenni a dekorálandó-, vagy rendezvény helyszínét. Készülhet több féle anyagból, a szabvány, vagy egyedi méretben, kül- és beltérre egyaránt. A végfelhasználás és marketing érték figyelembe vételével nagyszerűen alkalmazhatjuk közterületen, járműveken, üzletekben, promóciókon, sportrendezvényeken, kiállításokon, fesztiválokon.

Bármilyen dekorációt megtervezünk, elkészítünk az Önök elképzeléseinek megfelelően!

Ajánlatot kérek

Matricák

Legyen bármilyen ötlet, elképzelés.

Egyedi méretű, formájú, egyszerű, vagy akár kreatív matricát keres? Nálunk jó helyen jár. Elkészítjük Önnek az elképzeléseinek megfelelően. Fontos a gyártás szempontjából a matricák felhasználási területe, mert ez alapján választunk alapanyagot.

Kültéri és beltéri használatra is más alapanyagra gyártjuk a matricát, és más-más festékkel nyomtatjuk meg a felületét. De lehet akár nyomatlan felület is, anyagában színezett matrica is, amit akár autóra, akár kirakatra fel tudja ragasztani. Üvegfelületre akár kívülre, akár belülre is.

Ajánlatot kérek

Hűtőmágnesek

Legyen bármilyen ötlet, elképzelés.

A hűtőmágnes amellett, hogy egy remek ajándéktárgy, egy utazásról hozott emlék, nagyon fontos reklámhordozó is, mivel ezzel az ajándékkal egy cég megismerteti Önmagát, és ezzel népszerűsíti is. Azért nagyon jó reklámhordozó, mert egy ajándékba kapott hűtőmágnest kevésbé dobnak ki az emberek a szemétbe. Felteszik a hűtőre, így minden nap szem előtt van az adott Vállalkozás. Bármilyen formában és méretben, bármilyen kreatívval el tudjuk készíteni a hűtőmágneseket.

Ajánlatot kérek

Jegyzettömbök

Legyen bármilyen ötlet, elképzelés.

A jegyzettömb kiválóan alkalmas rendezvényeken és irodai felhasználásra egyaránt, céges logóval, vagy négyzethálósan, vagy vonalasan, vagy akár üresen is. Készülhet több fajta kivitelben is, többek között kocka alakú, spirál formájú, téglatest alakú jegyzettömb. Méretét tekintve lehet szabvány és egyedi méret is.

A jegyzettömb különböző könyvkötészeti eljárásokkal készülhet. Ragasztott, spirálozott, lyukasztott, sapkázott, stb. Készülhet szita-, ofszet- és digitális nyomtatással is. A lapok száma is választható, és – a ragasztott oldal kivételével – formára is tudjuk stancolni. Így akár egyedi ajándéknak is kiváló termék!

Ajánlatot kérek

További kínálatunk

A további reklámtermékünk megtekintéséhez, kérjük, kattintson a Katalógus gombra!

Katalógus

    A sikeres kapcsolatfelvétel érdekében kérjük, minden mezőt töltsön ki!

    Fel