Reklámtáskák

Legyen bármilyen ötlet, elképzelés.

A reklámtáskák lehetnek különböző szabvány méretűek, de egyedi méretben is el tudjuk készíteni. Emblémázásuk különböző eljárásokkal készülhet – szita-, ofszet-, digitális nyomtatás-, és több fajta motívum megjeleníthető. Kitűnően alkalmazható reklámhordozóként, mellyel üzenetet közvetít az adott cégről a prémium, vagy éppen a letisztult, finom megjelenésével. Különböző papírfajtákból, és más anyagokból, pl. vászon, nejlon is készülhetnek. Akár egyedi felületkezeléssel (formalakk, fólia)  és különböző kivitelben – többek között – zsinórfüles, szalagfüles, sodrottfüles, ingvállas, piskótafüles változatban készítjük, partnereink elképzeléseihez és igényeihez igazítva.

Ajánlatot kérek

Mappák

Legyen bármilyen ötlet, elképzelés.

Sokak előszeretettel használják a mappákat a praktikus irattárolás és a reklámfelületi adottsága miatt. Nagyon hasznos termék iratok tárolására, rendezvényeken való megjelenésre, illetve munkahelyi felhasználásra. Az egyedi mappa gyártás ofszet és digitális technológiával, bármilyen mennyiségben rendelhető.

A mappa felülete tetszés szerint lakkal, illetve fóliával felületkezelhető. Különböző méretben és formában elkészíthető több, mint 20 féle meglévő stancszerszám segítségével. Természetesen kérheti bárki egyedi méretben is. Több fajta kivitelben léteznek dossziék, egyszerű hajtott, gumis, gyűrűs, zsebes, de egyéni elképzeléseket is megvalósítunk.

Ajánlatot kérek

Dobozok

Legyen bármilyen ötlet, elképzelés.

Dobozgyártás területén is sok éves tapasztalatunk és gyakorlatunk van. A dobozgyártás lehet szabvány és egyedi méretben egyaránt. A gyártást megrendelőink személyes igényeihez igazítva tudjuk vállalni. Típusai a teljesség igénye nélkül: Tasakdoboz, párnadoboz, díszdoboz, szórólaptartó doboz, italos doboz, ételdoboz, gyüjtődoboz, kínálódoboz, boros doboz, tetős doboz.

A dobozokat a nyomtatási technológia megválasztásával egyedivé tudjuk tenni. Ofszet-, szita-, digitális nyomtatás. Felületkezelés szempontjából lehet lakkozott, fóliázott, vagy akár stancolt, formára vágott is.

Ajánlatot kérek

További kínálatunk

A további reklámtermékünk megtekintéséhez, kérjük, kattintson a Katalógus gombra!

Katalógus

    A sikeres kapcsolatfelvétel érdekében kérjük, minden mezőt töltsön ki!

    Fel