A Magenta-R Kft. egy 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában lévő gazdasági társulás. 1997 óta vagyunk jelen a reklám- és ajándéktermékek, valamint a speciális nyomatok piacán. A megszokott tárgyak megszemélyesítése, szita- és tampon nyomása mellett, nagy hangsúlyt fektetünk partnereink személyre szabott igényeire, megálmodott elképzeléseinek precíz, pontos életre keltésére. Munkatársaink szakértelme és tapasztalata sokszor még a legmerészebb elképzelésekre is egyszerűen megvalósítható, és gazdaságosan kivitelezhető ötletekkel áll elő.

Hisszük, hogy csak becsületes munkával, kellő hozzáértéssel, profi gépparkkal és maximális precizitással lehet sikereket elérni. Nem elégszünk meg az elég jóval, a tökéletességre törekszünk, így minden esetben a kiváló minőséget célozzuk meg! Büszkék vagyunk rá, hogy partnereink, üzleti megrendelőink is profitálnak üzletpolitikánknak köszönhetően.

Örömmel tölt el bennünket továbbá, hogy gazdasági mérlegünk minden évben pozitív eredményt mutat. Fizetési hajlandóságunk minősítése 100%-os, lejárt tartozásaink összege: 0 Ft. Ezt az OPTEN Kft. – Magyarország meghatározó céginformációs szolgáltatója – is elismeri. Az általuk kiállított oklevél tulajdonosa az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony! Amennyiben egy megbízható és etikus üzleti magatartást folytató partnerre vágyik, jó helyen jár!

Opten - Magenta-R Kft.

Ötlet, terv, megvalósítás? Levesszük válláról a terhet, számíthat ránk a grafikai tervezéstől a kivitelezésig, legyen szó akár kisebb megbízásról, akár egy nagy projektről!

MAGENTA-R Kft.
Cím: 1045 Budapest, Berni u. 1.
Telefon: +36 1 231 0743
Fax: +36 1 231 0313
E-mail: ugyfelszolgalat@magentar.hu

Adószám: 23504165-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-968700
Pénzforgalmi jelzőszám: Raiffeisen Bank 12011351-01006479-00100008

Munkatársaink

Cseh Norbert

büszke tulajdonos és lelkes úttörő

Csath András

ügyvezető, kreatív mérnök

O. Nagyné Simon Ilona

ügyfélkezelés és pénzügy

Wallner Tibor

T ügynök

Sebeők Krisztián

KM kapcsolat

Papp Andrea

megoldás- és időzsonglőr

Szukics Anita

monitorfestő

  Hadánics Gábor

  kiváló kelmefestő

   Általunk támogatott szervezetek

   A társadalmi felelősségvállalás cégünk életében is nagy szerepet játszik, éppen ezért köteleződtünk már el olyan szervezetek támogatása mellett, amelyeknek az ügyét mi is kiemelten fontosnak tartjuk. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a vállalatunk minden dolgozója teljes egyetértésben gondolkodik ennek a jelentőségéről, így ennek köszönhetően nem csak anyagi támogatást tudunk nyújtani ezeknek a szervezeteknek, hanem a felajánlott munkánkkal és kapcsolatainkkal is próbáljuk segíteni az előrejutásukat.

   Bátor Tábor Alapítvány

   élménykülönítmény
   • Támogatás kezdete:
    2011.

    UNICEF

    magyar bizottság
    • Támogatás kezdete:
     2013.

     LÁSS Egyesület

     Látássérültek Szabadidős Sportegyesülete
     • Támogatás kezdete:
      2013.

      Suhanj! Alapítvány

      a mozgás öröme
      • Támogatás kezdete:
       2013.

       Gézengúz Alapítvány

       a születési károsultakért
       • Támogatás kezdete:
        2014.

        Roma Club Alapítvány

        egy mosollyal több
        • Támogatás kezdete:
         2015.

         A sikeres kapcsolatfelvétel érdekében kérjük, minden mezőt töltsön ki!

         Fel