Külső és belső dekoráció.

Egy kézből.

Molinó, plakát, üzlet-, iroda- és autódekoráció.
Tervezéstől a kivitelezésig.

Play Video

Bemutatkozó videó

Autó dekoráció

Egy jó minőségben, ízléses grafikával készített autódekoráció nagyon értékes marketing eszköz. Gondolj bele, naponta több ezer ember látja a céged reklámját extra költés nélkül – ezért online hirdetésben most már igen komoly összegeket kell fizetni.

Vállaljuk személy- és teherautók, de akár buszok teljes dekorációs fóliázását is. Ránk bízhatod a grafikát és a kivitelezést is. Keresd kollégánkat egy egyedi ajánlatért.

Iroda-, Rendezvény- és Üzletdekoráció

Az online hirdetések is nagyon hatásosak tudnak lenni, de a hatásuk közel sem fogható ahhoz, amikor egy valódi, ízlésesen márkázott térben állunk.

24 év tapasztalattal rendelkezünk irodák, rendezvényhelyszínek és üzletek teljes körű dekorációjában a grafikai tervezéstől a kivitelezésig. Keresd tapasztalt kollégáink egyikét egy egyedi ajánlatért.

Molinó, Roll-up és Reklámzászló

A POS-POP termékek figyelemfelkeltő funkciójuk mellett tájékoztatást nyújtanak, eladásra ösztönöznek és „bemárkázzák” a teret. Termékeink között minden létező eszközt megtalálsz az egyszerű kis bannertől, a megállító táblán, rollupon, strandzászlón át a regisztrációs pultig.

A fotóminőségű nyomatokat vizes, illetve oldószerbázisú nyomtatóinkkal készítjük, és a lamináló, kasírozó gépünkkel a felületet még tartósabbá varázsoljuk. A végtermék tökéletes minőségét a legmodernebb hordozófelületek alkalmazása biztosítja. A beltéri, illetve kültéri dekorációk kivitelezése rövid határidővel, kedvező áron készül. Keresd kollégánkat egy egyedi ajánlatért.

Öröm velük a közös munka, évek óta magas minőségben készítik brandingelt munkaruháinkat. Gyorsak, pontosak, megbízhatóak.

Budapest Party ServiceBudapest Party Service Kft.

Köszönjük a folyamatos igényes munkát a VakVarjú pólók, bögrék nevében is!
A Magenta-R-t kárrr lenne kihagyni!

VakVarjúVakVarjú Étterem

Szeretem, hogy hamar ráéreznek az elképzelésünkre. A grafikus kreatív, szépen dolgozik és minden időben érkezik, kiváló minőségben.

Falk JuditVARINEX informatikai Zrt.

A szűkös határidők ellenére mindig készséggel állnak rendelkezésünkre és tökéletes minőségben szállítanak, függetlenül attól, hogy milyen munkáról van szó.

Duhonyi CsabaBudapest Taxi

Az elgondolásunknak megfelelő, ízléses névjegyeket terveztek és gyártottak kimondottan rövid időn belül! Köszönjük, biztosan dolgozunk még együtt.

Bocskay ÉvaMagyar Igazságügyi Szakértői Kamara

Büszkék vagyunk rá, hogy már több, mint 700 hazai és nemzetközi cég bízott meg bennünk, többek között rollupok strandzászlók, molinók, iroda dekoráció, rendezvény dekoráció, üzlet dekoráció, és autó dekorációkkal kapcsolatban is.

Mi készen állunk a következő feladatra.

Írj nekünk dekorációval, roll-upokkal vagy egyéb reklámeszközökkel kapcsolatban!

Személyes átvétel irodánkban csak előzetes egyeztetés után lehetséges.

Minimális rendelési összeg nettó 50.000 Ft.

Írd le, hogy mire van szükséged. (Kitöltési idő 1 perc)

Minél pontosabb az ajánlatkérés, annál gyorsabban tudunk segíteni Neked.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

2023, MAGENTA-R Kft. Minden jog fenntartva.

1045 Budapest, Berni u. 1.  /// +36 1 231 0743 ///  ugyfelszolgalat@magentar.hu

Adatkezelési Szabályzat   /   ÁSZF