Teljeskörű nyomdai kivitelezés.

Egy kézből.

A névjegykártyától az óriásplakátig.
Tervezéstől a szállításig, már több, mint 24 éve.

Play Video

Bemutatkozó videó

Matrica, névjegykártya, poháralátét, szórólap, jegyzettömb

Matrica, névjegykártya, poháralátét, szórólap, jegyzettömb – nem csak a terméket vagy az alapanyagot nyújtjuk, hanem mindezek grafikai előkészítését és emblémázását is vállaljuk, a létező legjobb minőségben, akár extra igények alapján is.

A tervezéstől a kivitelezésig kézben tartjuk az egész folyamatot. Rövid határidővel, kedvező árakon, korszerű nyomdagépekkel dolgozunk. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink kiemelkedő minőségű nyomtatványt kapjanak kézhez. Keresd kollégánkat egy egyedi ajánlatért.

Prospektus, notesz, mappa, díszdoboz, könyv, naptár

Prospektus, notesz, mappa, díszdoboz, könyv, naptár – termékkínálatunkban mindenféle színű, méretű és formájú termék megtalálható, amelyeket Offszet vagy Digitális Nyomással készítünk el a legjobb minőségben.

Mivel rengeteg különböző méret, szín és forma létezik akár csak egy termékkategórián belül is, ezért egyszerűen csak írd nekünk, hogy mire lenne szükséged, és kollégánk összeállít számodra egy korrekt ajánlatot 24 órán belül.

A4-es plakáttól az óriásplakátig

A4-es plakáttól fölfelé egészen az óriásplakátig, és azon is túl az épülethálóig bármit el tudunk készíteni számodra a lehető legjobb minőségben.

Mivel rengeteg különböző méret, szín és forma létezik akár csak egy termékkategórián belül is, ezért egyszerűen csak írd meg nekünk, hogy mire lenne szükséged, és kollégánk összeállít számodra egy korrekt ajánlatot 24 órán belül. Tegyél próbára minket!

Öröm velük a közös munka, évek óta magas minőségben készítik brandingelt munkaruháinkat. Gyorsak, pontosak, megbízhatóak.

Budapest Party ServiceBudapest Party Service Kft.

Köszönjük a folyamatos igényes munkát a VakVarjú pólók, bögrék nevében is!
A Magenta-R-t kárrr lenne kihagyni!

VakVarjúVakVarjú Étterem

Szeretem, hogy hamar ráéreznek az elképzelésünkre. A grafikus kreatív, szépen dolgozik és minden időben érkezik, kiváló minőségben.

Falk JuditVARINEX informatikai Zrt.

A szűkös határidők ellenére mindig készséggel állnak rendelkezésünkre és tökéletes minőségben szállítanak, függetlenül attól, hogy milyen munkáról van szó.

Duhonyi CsabaBudapest Taxi

Az elgondolásunknak megfelelő, ízléses névjegyeket terveztek és gyártottak kimondottan rövid időn belül! Köszönjük, biztosan dolgozunk még együtt.

Bocskay ÉvaMagyar Igazságügyi Szakértői Kamara

Büszkék vagyunk rá, hogy már több 1000 hazai és nemzetközi cég bízott meg bennünk, többek között plakát, óriásplakát, épületháló, prospektus, notesz, mappa, díszdoboz, könyv, naptár, matrica, névjegykártya, poháralátét, szórólap, jegyzettömb kivitelezésére.

Mi készen állunk a következő feladatra

Írj nekünk bármely nyomdai kivitelezéssel kapcsolatban!

Személyes átvétel irodánkban csak előzetes egyeztetés után lehetséges.

Minimális rendelési összeg nettó 50.000 Ft.

Írd le, hogy mire van szükséged. (Kitöltési idő 1 perc)

Minél pontosabb az ajánlatkérés, annál gyorsabban tudunk segíteni Neked.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

2024, MAGENTA-R Kft. Minden jog fenntartva.

1045 Budapest, Berni u. 1.  /// +36 1 231 0743 ///  ugyfelszolgalat@magentar.hu

Adatkezelési Szabályzat   /   ÁSZF