Reklámtáskák & Dobozok

Tervezéstől a szállításig, már több, mint 24 éve.

Play Video

Bemutatkozó videó

Papír alapú táskák

Papír alapú táskák: sodrottfüles, szalagfüles, zsinórfüles és szaténfüles papírtáska és papírtasakok. Nagyon sok meglévő méretben léteznek a többnyire nátron, ill. kraft kreatív papír alapú táskák, de teljesen egyedit is gyártunk.

Saját automata nyomógépparkunknak köszönhetősen a különféle papírtáskákat gyorsan, pontosan és kedvező áron tudjuk emblémázni. Gyakori termék a környezetbarát papírtáska, hiszen a környezettudatosság fontos számunkra is.

Keresd kollégánkat egy egyedi ajánlatért.

Nejlon alapú táskák

Nejlon alapú termékeink, pl. szalagfüles, ingvállas, vagy piskótafüles reklámtáska és tasakok egyedi gyártással, anyagvastagsággal és méretben készülnek flexo technológiával emblémázva, ami biztosíték a minőségre.

Mivel termékkínálatunk számos méretből, formából és színből áll, az áraink pedig a megrendelt darabszámtól függenek, ezért keresd kollégánkat egy egyedi ajánlatért.

Dobozok

A dobozgyártás lehet szabvány és egyedi méretben egyaránt. A gyártást megrendelőink személyes igényeihez igazítva tudjuk vállalni. Típusai a teljesség igénye nélkül: Tasakdoboz, párnadoboz, díszdoboz, szórólaptartó doboz, italos doboz, ételdoboz, gyüjtődoboz, kínálódoboz, boros doboz, tetős doboz.

A dobozokat a nyomtatási technológia megválasztásával egyedivé tudjuk tenni. Ofszet-, szita-, digitális nyomtatás. Felületkezelés szempontjából lehet lakkozott, fóliázott, vagy akár stancolt, formára vágott is.

Keresd kollégánkat egy ingyenes egyedi ajánlatért.

Öröm velük a közös munka, évek óta magas minőségben készítik brandingelt munkaruháinkat. Gyorsak, pontosak, megbízhatóak.

Budapest Party ServiceBudapest Party Service Kft.

Köszönjük a folyamatos igényes munkát a VakVarjú pólók, bögrék nevében is!
A Magenta-R-t kárrr lenne kihagyni!

VakVarjúVakVarjú Étterem

Szeretem, hogy hamar ráéreznek az elképzelésünkre. A grafikus kreatív, szépen dolgozik és minden időben érkezik, kiváló minőségben.

Falk JuditVARINEX informatikai Zrt.

A szűkös határidők ellenére mindig készséggel állnak rendelkezésünkre és tökéletes minőségben szállítanak, függetlenül attól, hogy milyen munkáról van szó.

Duhonyi CsabaBudapest Taxi

Az elgondolásunknak megfelelő, ízléses névjegyeket terveztek és gyártottak kimondottan rövid időn belül! Köszönjük, biztosan dolgozunk még együtt.

Bocskay ÉvaMagyar Igazságügyi Szakértői Kamara

Büszkék vagyunk rá, hogy már több 1000 hazai és nemzetközi cég bízott meg bennünk, többek között reklámtáskák, papírtáskák, nejlon táskák és dobozok kivitelezésére.

Mi készen állunk a következő feladatra

Írj nekünk reklámtáskákkal és dobozokkal kapcsolatban!

Személyes átvétel irodánkban csak előzetes egyeztetés után lehetséges.

Minimális rendelési összeg nettó 50.000 Ft.

Írd le, hogy mire van szükséged. (Kitöltési idő 1 perc)

Minél pontosabb az ajánlatkérés, annál gyorsabban tudunk segíteni Neked.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

2024, MAGENTA-R Kft. Minden jog fenntartva.

1045 Budapest, Berni u. 1.  /// +36 1 231 0743 ///  ugyfelszolgalat@magentar.hu

Adatkezelési Szabályzat   /   ÁSZF